Käytämme evästeitä parantaaksemme sivujemme käytettävyyttä ja helpottaaksemme online-palvelujamme. Jatkamalla sivujemme selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Ryhdy PXC jälleenmyyjäksiMahdollisuus kehittyä
-Oletko sinä haaveillut itsenäisestä toiminnasta ja/tai mahdollisuudesta ansaita enemmän?
-Ehkä muoti kiinnostaa sinua ja arvostat laatua?
-Viihdytkö ihmisten parissa ja arvostatko hyvää henkilökohtaista palvelua?
-Olisiko hyvä, jos voisit itse päättää milloin ja miten paljon tekisit töitä tai se, että voit suoraan vaikuttaa ansiotasoosi?

Jos vastasit edes joihinkin kysymyksiin myöntävästi, sinun kannatta keskustella meidän kanssa enemmän.

Ryhdy PXC jälleenmyyjäksi!
PXC jälleenmyyjänä saat mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa silloin kuin se sinulle sopii. Se onkin yksi tämän toiminnan parhaita puolia. Voit tehdä työtä oman toimesi ohella ja halutessasi jopa rakentaa toimintasi mukavista lisäansioista aina hyvin palkattuun kokopäivätyöhön.

PXC:n toiminta tarjoaa monia vaihtoehtoja hyviin ansioihin
Perustana toiminnalle on laadukkaiden alusasujemme myynti kotiesittelyjen merkeissä. Kannustavan provisio-järjestelmämme kautta ansiosi voivat kohota hyvinkin mielenkiintoisiksi. Saatuasi otteen toiminnasta voit lisäksi laajentaa toimintasi oman ryhmän rakentamiseen ja kehittämiseen. Tämän kautta voit entisestään lisät työn mielekkyyttä sekä ansiotasoasi.

Aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Me koulutamme ja opastamme sinut alkuun. Saat nimetyn tukihenkilön, joka kertoo mallistomme tuotteista ja neuvoo esittelyjen pitämisessä. Hän jopa pitää ensimmäisen esittelysi. Saat edustajankansion, josta löydät kaikki keskeiset tiedot sekä paljon vinkkejä menestyksekkään toiminnan rakentamiseen. Meillä on myös säännöllisiä koulutuksia ja kokouksia, joissa jatkuvasti voit oppia lisää. Internetissä meillä on myös erityiset jälleenmyyjäsivustot, joiden kautta saat paljon hyviä vinkkejä ja joilla voit vaihtaa kuulumisia muiden jälleenmyyjien kanssa.Kuulostaako mielenkiintoiselta. Täytä alla oleva lomake ja sinua lähinnä oleva edustajamme on sinuun yhteydessä!


Ryhdy jälleenmyyjäksi!

Kun haluat tietää lisää miten Sinustakin voisi tulla itsenäinen ja ammattimainen PXC-edustaja, täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.Saa uutiskirjeemme

Sulje ikkuna
Sulje ikkuna

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.